We were all very impressed and service was great and we will defiantly be coming back.

This is a testimonial widget. In this widget you can write here testimonials.

Very nice hotel and very pleasant stay. I will surely visit you again. e Q dep wue 

My stay was delightful and very relaxing and staff were very welcoming. Thanks for everything.

Khách sạn của bạn là một trong những khách sạn tốt nhất mà tôi đã từng viếng thăm! Nó đã làm cho chuyến du lịch của tôi trở nên siêu tuyệt vời. Tôi chắc chắn sẽ đề nghị bạn mình quay lại khách sạn vào lần sau.

Vị trí thuận tiện biển và phố, cafe nhà hàng giải trí,hồ bơi và cafe vườn sát mặt phố Trần Phú. Các phòng đều có view trực diện or một góc biển, Vệ sinh các phòng chưa đc chu đáo lằm nhưng nhân viên rất nhiệt tình. Tầng 10---11 mới xây nên đẹp và sạch sẽ 100%, view room suite 1010 rất đẹp. Nói chung giá cả phù hợp khi book qua mytour or booking, hẹn gặp lại.

Được dịp đi nha trang du lịch, chúng tôi đã tìm đến và ở đây, những ngày đó thực sự chúng tôi rất thoải mái và hài lòng với tất cả dịch vụ, cũng như giá cả, đặc biệt chúng tôi đã kịp lưu lại những bức hình đẹp nhất tại nơi đây


WELCOME TO THE LIGHT HOTEL & RESORT


Home » About us


 

The Light (Miss Bamboo) , a four-star hotel standard, is located in the heart of Nha Trang city, one of the most beautiful bays in the world. With the advantage of lying on a crowded tourist street- Tran Phu Street, The Light Hotel is the perfect location for entertainment activities and shopping. Moreover, it takes only one minute for walking on the white sandy beach and under the shadow coconut trees.

The 14- storey hotel has 129 rooms offering breathtaking views of the city or ocean, with a modern design style, and courteous facilities, including a pool, gym, spa, and meeting rooms. Remarkably, all rooms have windows and almost room has the ocean view.

Coming to The Light Hotel, you are welcomed by our professional, friendly and helpful staff. Furthermore, you will enjoy Western, Asian cuisine and fresh sea foods by skillful and well-experienced chef.

Let's come to The Light Hotel, we will make your vacation filled with cozy ambiance and magnificient experiences.

 
86B Tran Phu St, Loc Tho Ward, Nha Trang City, Khanh Hoa, Vietnam

(+84-258) 6252333/ 6252444 dosm@thelighthotel.com.vn

0258 36252 333 / 0258 6252 444

Designed by: Nhat Linh Informatics